U zoekt een fysiotherapie in Hengelo met ruime ervaring? Zoek dan niet verder want met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat uw zorg ook onze zorg is.

Onze fysiotherapie praktijk in Hengelo kenmerkt zich door een prettige sfeer, kleinschaligheid en deskundigheid. Het is belangrijk om u goed te laten adviseren over klachten. Wij beschikken over de juiste ervaring om uw klachten te verhelpen. Kies daarom altijd voor de zekerheid van persoonlijke aandacht zodat u snel geholpen bent met uw klachten.Fysiotherapie Hengelo

Met de fysiotherapie behandelingen die wij aanbieden in onze praktijk in Hengelo kunnen wij een behandelplan voor u op maat ontwikkelen. Samen bepalen we namelijk welke doelen u heeft, hierdoor is een sneller herstel mogelijk.

Maak een afspraak

Fysiotherapie Hengelo

De keuze voor een fysiotherapie praktijk hangt af van verschillende factoren. Vertrouwen winnen lukt niet in een half uurtje. Daarom nemen wij de tijd voor u en zorgen er altijd voor dat u zich op uw gemak voelt.

De voordelen van fysiotherapie ‘t Wilbert in Hengelo

  • Altijd persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk
  • Ruime openingstijden
  • Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen
Maak een afspraak

Laat u goed informeren!

Wij vinden het belangrijk dat wanneer u bij ons onder behandeling komt, u niet voor verrassingen komt te staan. U zult daarom tijdens het maken van uw eerste afspraak altijd geinformeerd worden over hoe uw verzekeringssituatie betreft fysiotherapie in elkaar steekt. Fysio ‘t Wilbert heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.Wij declareren onze zorg bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding die u krijgt van uw verzekeraar, hangt af van de aard en voorwaarden van uw verzekering.